Ingredienser

3000 g æbler
1-2 dl sukker
1 vaniljestang, marv herfra
500 g Struer Æblekagerasp
1 l piskefløde
1000 g Den Gamle Fabrik Kirsebærsauce
sød krydderurt

Sådan gør du

1.Skræl æbler og fjern kernehus. Skær dem i både og læg dem i en stor gryde med vanilje og en anelse vand. Damp dem på fuld blus i ca. 10 min.
2.Når de skiller røres de til mos. Tilsæt sukker. Køl æblemosen ned.
3.Kom æblemos i bunden af et fad, herefter Struer Æblekagerasp, så Den Gamle Fabrik Kirsebærsauce. Anret æblekagen med flødeskum, kirsebær og friske krydderurter.
4.Tip: skift evt. den ene halvdel af æblerne ud med kvæder.

155697 Struer Æblekagerasp 5kg

151598 Den Gamle Fabrik Kirsebærsauce 3kg