Ingredienser

2 spsk. olivenolie
2 skalotteløg (40 g)
3-4 fed hvidløg
500 g blandede svampe
3 ds. Beauvais Økologiske Cannellini Beans (720 g)
1 ds. Beauvais Økologiske Sorte Kikærter (240 g)
1 spsk. frisk timian
1 tsk. julekrydderier (nelliker, kanel, stjerneanis)
salt og peber
Beauvais Appetitagurker
friske krydderurter

Sådan gør du

1.Skær svampene i skiver og steg dem i olivenolie sammen med hakket skalotteløg og hvidløg.
2.Blend Beauvais Økologiske Cannellini Beans til en fin masse og hak Beauvais Økologiske Sorte Kikærter groft.
3.Vend bønnemassen, kikærterne og svampene sammen, smag til med salt og peber.
4.Kom postejen i små skåle og stænk med olivenolie på toppen.
5.Bag den i ovnen ved 200 grader i ca. 25 min.
6.Server med Beauvais Appetitagurker, evt. sort sesamfrø og friske krydderurter.

Beauvais Cannellini

Varenr.: 154405

Beauvais ØKO Sorte Kikærter

Varenr.: 154792

Beauvais appetitargurker

Varenr.: 151080