Ingredienser

800 g gåsebryst (eller andebryst)
2 skalotteløg (40 g)
20 krustader
100 g fricille salat
300 g Beauvais Herregårds Rødkål
2 appelsiner
friske krydderurter

Sådan gør du

1.Krydr gåsebryst med salt og peber og steg dem i ovnen ved 200 grader i ca. 75 min., eller til de er møre (Gem fedt og sky).
2.Kom dem i en skål og trevl dem med 2 gafler. Rør fedt og sky i kødet og vend finthakkede skalotteløg. Smag til med salt og peber.
3.Anret krustader med salat, gåserilettes, Beauvais Herregårds Rødkål, appelsinstykker og friske krydderurter.
4.Tip: Brug rester fra alle typer fjerkræ til at lave rilettes.
5.Tip: Brug skindet på gåsebryst til at lave flæskesvær af.
6.Tip: Brug confit canard.

151006 Beauvais Herregårds Rødkål 5 kg