Ingredienser

4 andebryster (800 g)
500 g Den Gamle Fabrik Kirsebærsauce
400 g feldsalat
100 g rødkål
100 g rosenkål
1 rødløg (125 g)
1 appelsin
25 g granatæblekerner
40 g hasselnødder
100 g fetaost
1 dl vinaigrette
friske krydderurter

Sådan gør du

1.Krydr andebryst med salt og peber og steg dem på en tør pande med skindsiden nedad i ca. 7 min.
2.Kom dem derefter i ovnen ved 200 grader i ca. 13 min., til de er rosa.
3.Varm en pande op med Den Gamle Fabrik Kirsebærsauce og kog den lidt ind. Glaser andebryst heri.
4.Bland en salat af feldsalat, snittede rødkål, rosenkål og rødløg. Pynt den af med appelsinfileter, granatæblekerner, hasselnødder og fetaost.
5.Hæld en god vinaigrette, salt og peber udover.
6.Server julesalat med kirsebærglaseret andebryst og friske krydderurter.
7.Tip: Pisk Den gamle Fabrik Kirsebærsauce i vinaigretten.

151598 Den Gamle Fabrik Kirsebærsauce 3kg