Energi pr- portion – 1483 KJ
Protein – 5%
Kulhydrat – 45%
Fedt – 50%

DGF Kirsebærsauce
Varenr.: 151598
600 g risengrød | |
3 dl piskefløde | |
75 g flormelis, 11⁄2 dl | |
1 stang vanilje | |
75 g hakkede smuttede mandler | |
evt. 1 spsk hvid portvin | |
Den Gamle Fabrik Kirsebærsovs |
1. | Pisk fløden til flødeskum. Bland og mas vaniljekorn sammen med flormelis. Rør risengrøden sammen med vaniljesukkeret og de hakkede mandler. |
2. | Vend forsigtigt flødeskummet i og smag evt. til med lidt hvid portvin. Fordel kirsebærsauce og letknuste makroner i 10 glas og fyld op med riscreme. |
3. | Server straks evt. pyntet med lidt ekstra kirsebærsauce på toppen. |
Energi pr- portion – 1483 KJ
Protein – 5%
Kulhydrat – 45%
Fedt – 50%
DGF Kirsebærsauce
Varenr.: 151598