
DGF kirsebærsauce
Varenr.: 151598
4 pasteuriserede æggeblommer | |
4 spsk. sukker | |
1 vaniljestang, marv herfra | |
½ l piskefløde | |
400 g ladyfingers (eller makroner) | |
1-2 dl dessertvin (muscat, marsala, kirsebærlikør, sherry, cognac, brandy eller lign.) | |
5 dl Den Gamle Fabrik Kirsebærsauce | |
50 g chokoladekrymmel | |
mynte |
1. | Pisk æggeblommer stive sammen med sukker og vanilje. |
2. | Pisk fløde til flødeskum og vend den i æggemassen til en råcreme. |
3. | Læg ladyfingers i et fad med høj kant (eller som portionsanretninger). |
4. | Stænk med dessertvin, derefter råcreme og så Den Gamle Fabrik Kirsebærsauce. |
5. | Gentag processen og slut af med råcreme på toppen. Pynt med kirsebær, chokoladekrymmel og mynte. |
DGF kirsebærsauce
Varenr.: 151598