Ingredienser

4 pasteuriserede æggeblommer
4 spsk. sukker
1 vaniljestang, marv herfra
½ l piskefløde
400 g ladyfingers (eller makroner)
1-2 dl dessertvin (muscat, marsala, kirsebærlikør, sherry, cognac, brandy eller lign.)
5 dl Den Gamle Fabrik Kirsebærsauce
50 g chokoladekrymmel
mynte

Sådan gør du

1.Pisk æggeblommer stive sammen med sukker og vanilje.
2.Pisk fløde til flødeskum og vend den i æggemassen til en råcreme.
3.Læg ladyfingers i et fad med høj kant (eller som portionsanretninger).
4.Stænk med dessertvin, derefter råcreme og så Den Gamle Fabrik Kirsebærsauce.
5.Gentag processen og slut af med råcreme på toppen. Pynt med kirsebær, chokoladekrymmel og mynte.

DGF kirsebærsauce

Varenr.: 151598