Ingredienser

10 kyllingefileter
½ dl. karry
Salt, peber
300 g. Bähncke Agurke Relish
750 g. græsk yoghurt 2%
1½ dl. mynte eller koriander
10 naanbrød
Sprød salat
2 friske mango i skiver

Sådan gør du

1.Krydr kyllingefileten med karry, salt og peber og steg den ca. 5 min., på hver side. Tilbered raitaen ved at røre relish, yoghurt og mynte sammen og smag til med salt og peber. Lun brødet. Skær kyllingefileten i skiver og anret den på brødet på en bund af salat og mango i tynde skiver. Kom raitaen oven på og server.

Energi pr. portion – 2425 KJ

Protein – 30%

Kulhydrat – 14%

Fedt – 56%

Tip: Raita er klassisk indisk tilbehør og er især egnet til stærk mad, da yoghurten dæmper dem brændende fornemmelse.

Bähncke Agurkerelish

Varenr.: 150624