Ingredienser

2 spsk. smør
1000 g lammekød (fra udbenet bov eller kølle)
1 hvidkål (2000 g)
4 gulerødder (300 g)
500 g kartofler
2 spsk. tørret rosmarin
1 fed hvidløg
6 dl hønsebouillon
Beauvais Rødbeder i skiver
Bähncke Grov Sennep
Beauvais Drueagurker
friske krydderurter (persille)

Sådan gør du

1.Smelt 1 spsk. smør i en gryde, brun mundrette stykker lammekød og krydr det med salt og peber.
2.Skær stok fra hvidkål og snit det fint. Skær skrællede kartofler og gulerødder i skiver.
3.Tag kød op og sauter hvidkål, kartofler, gulerødder og edamame bønner i 1 spsk. smør.
4.Når kålen er faldet lidt sammen, krydres der med rosmarin, presset hvidløg, 2 spsk. salt og 10 peberkorn.
5.Hæld bouillon ved og læg låg på gastrobakken (eller folie). Sæt den i ovnen på 175 grader i ca. 1½ time.
6.Server med Beauvais Rødbeder, Bähncke Grov Sennep, Beauvais Drue- agurker og friske krydderurter.

Beauvais Rødbeder i skiver

Varenr.: 151841

Beauvais Drueagurker

Varenr.: 151017

Bähncke Grov Sennep

Varenr.: 150681