Ingredienser

OTA STYKKER
15 g gær
4 dl koldt vand
1 tsk. salt
1 spsk. sukker
1 spsk. smør
100 g Ota Solgryn
ca. 400 g hvedemel
FYLD
2 dl Bähncke salatmayonnaise
1 krølsalat
10 skiver morgenmadsost
10 skiver skinke (kogt, røget, eller lufttørret)
1 rød peber (175 g)
1 agurk

Sådan gør du

1.Rør gæren ud i det kolde vand, og tilsæt de resterende ingredienser. (Brug ca. en 2 liters skål)
2.Rør dejen til den er ensartet. Dæk skålen med en husholdningsfilm og lad den stå natten over i køleskabet.
3.Form dejen til boller. (Evt. med 2 skeer.) Kom dem på en plade med bagepapir og pensl dem med vand og drys Ota Solgryn på toppen.
4.Bag bollerne i ovnen ved 2oo grader i ca. 25 min. Køl dem af på en bagerist.
5.Halver bollerne og smør med Bähncke Salatmayonnaise. Fyld dem med salat, ost, skinke, rød peber og agurk.

Quaker Ota Solgryn

Varenr.: 154245

Bähncke Salat Mayonnaise

Varenr.: 150467