Ingredienser

1 ds. Beauvais Økologiske
Kikærter (240 g)
1 dl olivenolie
2 håndfuld basilikumblade
50 g parmesanost
4 fed hvidløg
½ citron, saft herfra
1000 g rådejsplade

Sådan gør du

1.Rist Beauvais Økologiske Kikærter i 4 spsk. olivenolie.
2.Krydr med salt.
3.Køl dem let af.
4.Hak kikærterne groft. Kom basilikumblade, parmesanost, hvidløg og citronsaft i en robot og kør den til en pesto.
5.Bland kikærterne i pestoen og smag til med salt.
6.Del dejen i 2. Rul rådejen ud i rektangler og smør kikærtepesto på.
7.Luk brødet sammen og sno det til ca. 4 aflange brød.
8.Lad brød hæve i ca. 45 min. Pensl med æg og bag ved 200 grader i ca. 25 min.

Tip: Lækkert madbrød med grov sennep, mozzarella og græskarkerner. Smør sennep på den udrullede dej, drys med ost og kerner. Rul som en roulade og bag 45 min. ved 200 grader. Mums!

Beauvais ØKO Kikærter

Varenr.: 154394