Ingredienser

4 rødløg
5 dl eddike
1 dl sukker
1 tsk. salt
1 tsk. peberkorn
10 stk. pølser (f.eks. brunchpølser, chorizo eller kålpølser)
10 stk. mini hotdog brød (eller bag selv)
1 dl Bähncke Taffel Sennep
1 dl Bähncke Æblechutney

Sådan gør du

1.Skær løgringe i tynde skiver og kom dem i et rent skoldet glas. Kog eddike, sukker og salt op i en gryde sammen med peber og evt. krydderier. Hæld eddike blandingen over løgene og opbevar på køl. Steg pølser sprøde og lun hotdog brød i ovnen. Læg pølse i hotdog brød og smør Bähncke Taffel Sennep og Bähncke Æblechutney på. Anret med syltede rødløg på toppen.
2.Prøv mini gourmet hotdog med mexicanske fornemmelser.
3.Variant 1: Erstat Bähncke Taffel Sennep, Bähncke Æblechutney og syltede rødløg med K Coleslaw, Bähncke Mexican Salsa Sauce og evt. jalapenos.
4.Prøv mini gourmet hotdog med inspiration fra havet.
5.Variant 2: Erstat Bähncke Taffel Sennep, Bähncke Æblechutney og syltede rødløg med Glyngøre Tun i olie, Bähncke Skaldyr Dressing, Beauvais Appetit agurker og frisk dild.

Energi – 563,9 kJ 134,3 kcal

Protein – 4,3 g

Kulhydrat – 19,3 g

Fedt – 4,6 g

Gly Tun i vand Tongol

Varenr.: 151885