Energi pr. portion – 1135 KJ
Protein – 36%
Kulhydrat – 35%
Fedt – 29%

Arffmann’s Sennep
Varenr.: 150546

Beauvais Rødbeder i tern
Varenr.: 151842
850 g. hakket oksekød 3-7% | |
2 hakket rødløg | |
2 spsk. Bähncke Arffmanns Sennep | |
30 g. små kapers | |
Salt og peber | |
10 skiver groft brød | |
2 rødløg i tynde ringe | |
¼ dl. hakket persille | |
10 vagtelæg | |
Syltede rødbeder i små tern | |
Kapersbær | |
Frisk peberrod |
1. | Bland kødet med hakket løg, sennep og kapers. Form farsen til 6 små bøffer og krydr med salt og peber. Udstik brødskiverne så de har samme størrelse som bøfferne og rist dem på den ene side på en pande. |
2. | Læg bøfferne på den ristede brødskive. Steg bøfferne ca. 6 minutter på kødsiden, vend og steg dem på brødsiden til bøfferne er gennemstegte. Spejl vagtelæggene. Læg spejlægget på pariserbøffen og pynt med rødløg, rødbeder og spåner af frisk peberrod. |
Energi pr. portion – 1135 KJ
Protein – 36%
Kulhydrat – 35%
Fedt – 29%
Arffmann’s Sennep
Varenr.: 150546
Beauvais Rødbeder i tern
Varenr.: 151842