Ingredienser

850 g. hakket oksekød 3-7%
2 hakket rødløg
2 spsk. Bähncke Arffmanns Sennep
30 g. små kapers
Salt og peber
10 skiver groft brød
2 rødløg i tynde ringe
¼ dl. hakket persille
10 vagtelæg
Syltede rødbeder i små tern
Kapersbær
Frisk peberrod

Sådan gør du

1.Bland kødet med hakket løg, sennep og kapers. Form farsen til 6 små bøffer og krydr med salt og peber. Udstik brødskiverne så de har samme størrelse som bøfferne og rist dem på den ene side på en pande.
2.Læg bøfferne på den ristede brødskive. Steg bøfferne ca. 6 minutter på kødsiden, vend og steg dem på brødsiden til bøfferne er gennemstegte. Spejl vagtelæggene. Læg spejlægget på pariserbøffen og pynt med rødløg, rødbeder og spåner af frisk peberrod.

Energi pr. portion – 1135 KJ

Protein – 36%

Kulhydrat – 35%

Fedt – 29%

Arffmann’s Sennep

Varenr.: 150546

Beauvais Rødbeder i tern

Varenr.: 151842