Ingredienser

1 tærtedej 250 g (gerne grov tærtedej eller butterdej)
450 g helbladet spinat (fra frost)
150 g cherrytomater
125 g bacontern
4 æg
2 dl piskefløde
2 spsk. Bähncke Dijonsennep
1 spsk. Beauvais Engelsk Sauce
friske krydderurter (karse, purløg)
Beauvais Hot Chili Ketchup
Æblechutney
Salt og peber

Sådan gør du

1.Rul tærtedejen ud og kom den i en tærteform.
2.Damp spinat i en gryde med lidt salt.
3.Fordel spinat, cherrytomater og bacontern i bunden af tærten.
4.Pisk æg, fløde, Bähncke Dijonsennep, Beauvais Engelsk Sauce, salt og peber sammen og hæld over tærtefyldet.
5.30 min. eller til den er let dirrende i midten
6.Drys karse og hakket purløg på tærten og server med Beauvais Hot Chili Ketchup og Bähncke Æblechutney.

Bähncke Dijon Sennep

Varenr.: 150682

Beau Engelsk Sauce

Varenr.: 151137

Beau Ketchup Hot Chili

Varenr.: 151395