Ingredienser

10 skiver toastbrød (eller daggammelt brød)
2 spsk. olivenolie
400 g flødeost
2 spsk. Bähncke Grov Sennep
1 spsk. Beauvais Engelsk Sauce
10 skiver lufttørret skinke
10 vagtelæg (eller almindelige æg)
2 dl Beauvais Økologisk Ketchup
Friske krydderurter
Salt og peber

Sådan gør du

1.dstik toastbrød og læg dem på en bageplade med bagepapir.
2.Pensl en smule olivenolie på hver og rist dem gyldne i ovnen ved 200 grader. i ca. 4 min.
3.Afkøl dem.
4.Bland flødeost med Bähncke Grov Sennep, Beauvais Engelsk Sauce og 2 spsk. hakkede krydderurter.
5.Smag til med salt og peber.
6.Spejl vagtelæg på en pande i lidt olivenolie.

Bähncke Grov Sennep

Varenr.: 150681

Beau Engelsk Sauce

Varenr.: 151137