fbpx

Ingredienser

20 revelsben i skiver uden svær og ben
(ca. 1700 g)
1 l hønsebouillon

1 porter (eller anden mørk øl)

2 grofthakkede løg
(200 g) krydderi til kogning 10 peberkorn,
3 laurbærblade og 1 spsk. timian og 2 spsk. salt
1,2 dl Beauvais Tomatketchup
4 spsk. Beauvais Engelsk sauce
4 spsk. Bähncke Taffelsennep
8 spsk. Den Gamle Fabrik Boysenbær marmelade
friske krydderurter
Coleslaw

Sådan gør du

1.dagen før:
2.Læg revelsbenene i en gryde og tilsæt bouillon, porter, løg, peberkorn, laurbærblade, timian og salt.
Lad det koge under låg i ca. 1 time til benene er godt møre.
Afkøl dem i lagen til næste dag (eller i køleskabet).
3.På dagen:
4.Rør Beauvais Tomatketchup, Beauvais Engelsk sauce, Bähncke Taffelsennep og Den Gamle Fabrik Boysenbær marmelade sammen til en marinade. Pensl marinaden på revelsbenene og grill/steg dem i ovnen ved 250 grader i ca. 15-20 min. Server ølben med Coleslaw, salat og friske krydderurter.

Beauvais Ketchup

Varenr.: 151292

Bähcnke Taffel Sennep

Varenr.: 150544

Beauvais Engelsk Sauce

Varenr.: 151137

Den Gamle Fabrik Boysenbær

Varenr.: 151324