fbpx

Ingredienser

4 rødløg (500 g)
5 dl eddike
2 spsk. Beauvais Bearnaiseessens
1 dl sukker
1 tsk. salt
1 tsk. peberkorn
10 bagekartofler
200 g bacon (eller sprødstegt serranoskinke)
2 dl Bähncke Salatmayonnaise
2 dl Bähncke Power Chili Ketchup
friske krydderurter

Sådan gør du

1.Skær løgringe i tynde skiver og kom dem i
et rent, skoldet glas.
2.Kog eddike, Beauvais Bearnaiseessens, sukker og salt op i en gryde sammen med peber og evt. krydderier.
3.Hæld eddikeblandingen over løg og opbevar på køl.
4.Bag kartoflerne ved 200 grader i ca. 45 min.
5.Steg bacon sprødt i ovnen ved 200 grader i ca. 10 min. og læg på fedtsugende papir.
6.Bland Bähncke Salatmayonnaise med Bähncke Power Chili Ketchup og 2 spsk. hakkede krydderurter.
7.Lav et kryds i bagekartoflen og tryk på den, så den åbner sig.
8.Fyld kartoflen op med ristet bacon, syltede rødløg, krydderchilimayo og friske krydderurter.

Beau Bernaisessens

Varenr.: 150970

Bähncke Salat Mayonnaise

Varenr.: 150467

Bähncke Hvidløgsdressing

Varenr.: 150485