Ingredienser

10 rødspættefiletér
2 æg
300 g rasp
100 g grøntsagsrasp* (kan erstattes af alm. rasp)
1 dl olivenolie
10 skiver paleobrød
2 dl Bähncke KIK' Remo
10 blade frillicesalat
2 citroner
1 bundt frisk dild

Sådan gør du

1.Paner rødspættefileterne i en blanding af rasp, grøntsagsrasp, salt og peber. Steg fiskefileterne i olivenolie.
2.Smør paleobrød med Bähncke Kikremo og anret med frillicesalat, fiskefilet Bähncke Kikremo, citron og frisk dild.
3.Undgå madspild! Grøntsagsrasp*: Brug dine grøntsagsrester til panering. Finthak dem og tør dem ved 100 grader i ovnen i ca. 2 timer.

157514 Bähncke Kikærte Remoulade 2,5 kg