
Lecora ØKO Mung Burger(50g) 4400g

3700340 Beauvais Engelsk Sauce 340ml

151842 Beauvais Rødebeder i tern 4350g

156438 Beauvais Økologisk Ketchup
2 dl olivenolie | |
10 skiver toastbrød | |
10 Lecora Mungbøf | |
10 æg | |
100 g Beauvais Rødbedetern | |
50 g peberrod | |
2 rødløg (200 g) | |
100 g kapers | |
Beauvais Økologisk Ketchup | |
Beauvais Engelsk sauce | |
Friske krydderurter (bredbladet persille) |
1. | Skær kanterne af toastbrødet og rist det det gyldent. |
2. | Steg Lecora Mungbøf sprød i olivenolie på en pande i ca. 10 min. Spejl æg. |
3. | Server toastbrød med Lecora Mungbøf, spejlæg, Beauvais Rødbedetern, peberrod, hakket rødløg, kapers, Beauvais Økologisk Ketchup, Beauvais Engelsk Sauce og friske krydderurter. |
Lecora ØKO Mung Burger(50g) 4400g
3700340 Beauvais Engelsk Sauce 340ml
151842 Beauvais Rødebeder i tern 4350g
156438 Beauvais Økologisk Ketchup