Ingredienser

2 dl olivenolie
10 skiver toastbrød
10 Lecora Mungbøf
10 æg
100 g Beauvais Rødbedetern
50 g peberrod
2 rødløg (200 g)
100 g kapers
Beauvais Økologisk Ketchup
Beauvais Engelsk sauce
Friske krydderurter (bredbladet persille)

Sådan gør du

1.Skær kanterne af toastbrødet og rist det det gyldent.
2.Steg Lecora Mungbøf sprød i olivenolie på en pande i ca. 10 min. Spejl æg.
3.Server toastbrød med Lecora Mungbøf, spejlæg, Beauvais Rødbedetern, peberrod, hakket rødløg, kapers, Beauvais Økologisk Ketchup, Beauvais Engelsk Sauce og friske krydderurter.

151842 Beauvais Rødebeder i tern 4350g

3700340 Beauvais Engelsk Sauce 340ml

156438 Beauvais Økologisk Ketchup