Ingredienser

2 dl olivenolie
10 skiver toastbrød
10 Lecora Mungbøf
10 æg
100 g Beauvais Rødbedetern
50 g peberrod
2 rødløg (200 g)
100 g kapers
Beauvais Økologisk Ketchup
Beauvais Engelsk sauce
Friske krydderurter (bredbladet persille)

Sådan gør du

1.Skær kanterne af toastbrødet og rist det det gyldent.
2.Steg Lecora Mungbøf sprød i olivenolie på en pande i ca. 10 min. Spejl æg.
3.Server toastbrød med Lecora Mungbøf, spejlæg, Beauvais Rødbedetern, peberrod, hakket rødløg, kapers, Beauvais Økologisk Ketchup, Beauvais Engelsk Sauce og friske krydderurter.

Lecora ØKO Mung Burger(50g) 4400g

3700340 Beauvais Engelsk Sauce 340ml

151842 Beauvais Rødebeder i tern 4350g

156438 Beauvais Økologisk Ketchup