Ingredienser

5 limes
2 spsk. wasabi
700 g varmrøget laks
10 pitabrød
125 g feldsalat
300 g bønnespirer
1 rødløg (150 g)
2 dl Bähncke Tivoli Burger Dressing
2 dl Bähncke Agurke Relish
Friske krydderurter

Sådan gør du

1.Rør limesaft og wasabi sammen.
2.Pil kødet og bland det med lime/wasabi blandingen. Smag til med salt og peber.
3.Lun pitabrødene og fyld feldsalat, bønnespirer, rødløg, laks, Bähncke Tivoli Burger Dressing, Bähncke Agurke Relish og friske krydderurter i.
4.Tip: Prøv også Bähncke Thousand Island og Bähncke Kina Sur Sød i denne kebab.
5.Tip: Prøv også denne kebab med tangsalat

150624 Bähncke Agurkerelish

150468 Bähncke Tivoli Burger Dressing