
156915 Lecora ØKO Mung Fars(1000g) 6000g

156890 Bähncke Veganer mayo 2,5 g

154393 Beauvais Økologiske Red Kidney Beans 400 g
500 g Lecora Formbar Fars | |
2-3spsk. italiensk krydderi (timian, basilikum, oregano, rosmarin) | |
10 pizzabunde | |
1 l Bähncke Vegan Mayo | |
5 dl olivenolie | |
1 broccoli (500 g) | |
1 ds. Beauvais Kidneybeans | |
5 røde pebre | |
5 gule pebre | |
500 g cherrytomater | |
2 rødløg | |
friske krydderurter |
1. | Rør Lecora Formbar Fars med italiensk krydderi og form kugler ud af farsen. |
2. | Smør Bähncke Vegan Mayo ud på pizzabunden. |
3. | Fordel italiensk krydrede lecora kugler, broccolibuketter, Beauvais Kidneybeans, rød og gul peber og rødløg udover pizzabunden. Bag pizzaen i ovnen ved 200 grader i ca. 25 min. |
4. | Kom evt. Bähncke Vegan Mayo og friske krydderurter på. |
156915 Lecora ØKO Mung Fars(1000g) 6000g
156890 Bähncke Veganer mayo 2,5 g
154393 Beauvais Økologiske Red Kidney Beans 400 g