Ingredienser

500 g Lecora Formbar Fars
2-3spsk. italiensk krydderi (timian, basilikum, oregano, rosmarin)
10 pizzabunde
1 l Bähncke Vegan Mayo
5 dl olivenolie
1 broccoli (500 g)
1 ds. Beauvais Kidneybeans
5 røde pebre
5 gule pebre
500 g cherrytomater
2 rødløg
friske krydderurter

Sådan gør du

1. Rør Lecora Formbar Fars med italiensk krydderi og form kugler ud af farsen.
2.Smør Bähncke Vegan Mayo ud på pizzabunden.
3.Fordel italiensk krydrede lecora kugler, broccolibuketter, Beauvais Kidneybeans, rød og gul peber og rødløg udover pizzabunden. Bag pizzaen i ovnen ved 200 grader i ca. 25 min.
4.Kom evt. Bähncke Vegan Mayo og friske krydderurter på.

156890 Bähncke Veganer mayo 2,5 g

154393 Beauvais Økologiske Red Kidney Beans 400 g