
150468 Burger Dressing 5 kg

155467 Anamma burgerbøffer 3 kg

151841 Rødbeder i skiver 4400g

151017 Beauvais Drueagurker 4300g
20 portobellosvampe | |
10 Anamma Vego Burgerbøf | |
200 g blåskimmel ost (eller cheddar) | |
3-4 dl Bähncke Burgerdressing | |
1 hoved friliccesalat | |
2 tomater | |
1 rødløg | |
10 Beauvais Rødbedeskiver | |
10 Beauvais Cornichoner |
1. | Læg portobellosvampe ud på en bageplade med lamellerne opad. |
2. | Hæld olivenolie, salt og peber på og steg dem ved 200 grader i ca. 10 min., eller til de er møre (Kan også grilles) |
3. | Læg også Anamma Vego Burgerbøffer på en bageplade og steg dem direkte fra frost til de har centrumtemperatur af 70 grader. |
4. | Læg blåskimmelost på bøffen det sidste min. |
5. | Fyld Bähncke Burgerdressing, friliccesalat, tomatskiver, rødløgsringe, Beauvais Rødbedeskiver imellem svampene og anret med Beauvais Cornichoner. |
150468 Burger Dressing 5 kg
155467 Anamma burgerbøffer 3 kg
151841 Rødbeder i skiver 4400g
151017 Beauvais Drueagurker 4300g