Ingredienser

30 g tørrede skovsvampe (eller 300 g friske)
3 dl Naturli' Vegan Mayo
10 brioche burgerboller
100 g salat mix
10 g ærteskud
5 dl tomatrelish (eller salsa)
10 Naturli' Burgerbøffer (150 g)
10 skiver rød cheddarost
100 g Beauvais Appetit Agurker
100 g syltede chilier
Frisk timian
Salt og peber

Sådan gør du

1.Udblød skovsvampene i vand i ca. 30 min. Steg svampene i smør, hak dem og bland dem med Naturli Mayo.
2.Smag til frisk timian, citronsaft, salt og peber.
3.Rist briochebollerne, steg Naturli´ Burgerbøffer som anvist og fyld burgeren med skovsvampe mayo, salater, ærteskud, tomatrelish, Naturli Burgerbøffer, rød cheddar, Beauvais Appetit Agurker og syltede chilier.

157478 Naturlig′ Burger 150 g - 5,85kg

157433 Naturlig′ Vegan Mayo

151080 Beauvais Appetitagurker 2950 g