Ingredienser

2 skiver groft rugbrød
50 g oksepastrami (nøglehulsmærket)
2 salatblade
2 skiver rødløg
Sennepspickles
25 g syltet drueagurk (sukkerfri)
1 tsk. kapers
1 lille stængel bladselleri (30 g)
1 radise i tynde skiver
¼ løg i tynde skiver
1 spsk. hakket purløg
1 spsk. hakket persille
1 dl K-Salat Pickles
2 tsk. Bähncke Dijon Sennep
½ dl skyr eller andet syrnet mælkeprodukt under 0,7 % fedt

Sådan gør du

1.Hak drueagurkerne groft.
2.Vend med resten af ingredienserne og lad det trække i 10 minutter.
3.Rist rugbrødet ved 175° C i ca. 10 minutter.
4.Lad det køle let og kom salat, skiver af pastrami en god skefuld sennepspickles og et par skiver rødløg på.
5.Luk med en skive rugbrød og server.

Bähncke Dijon Sennep

Varenr.: 150682