Ingredienser

700 g Anamma Pulled Vego
3 avokadoer (450 g)
3 fed hvidløg
1 dl olivenolie
2 citroner, saft herfra
480 g Beauvais Økologiske Kikærter (drænet vægt)
10 sandwichbrød
1 fricillesalat (eller romainesalat)
150 g Beauvais Rødbeder i tern
1 rødløg
100 g pistacienødder
salt og peber
friske krydderurter

Sådan gør du

1.Fordel Anamma Pulled Vego på en bageplade med bagepapir og hæld olivenolie udover. Opvarm Anamma Pulled Vego i ovn ved 175 grader varmluft i ca. 12-15 min. (Eller steg den på panden i olivenolie.)
2.Kom avokado, hvidløg, olivenolie og citronsaft i blenderen. Blend til en cremet konsistens. Si vandet fra Beauvais Økologiske Kikærter og kom dem i blenderen. Blend kikærterne med og smag spread til med salt og peber.
3. Lun sandwichbrød i ovnen og halver dem.
4.Smør sandwichbrød med avokado/kikærtespread og fyld salat, Anamma Pulled Vego, Beauvais Rødbeder i tern, hakkede rødløg og pistacienødder i.

Tip: Prøv at krydre Anamma Pulled Vego med kebabkrydderi eller tex mex

Beauvais Rødbeder i tern

Varenr.: 151842