Ingredienser

700 g Anamma Vego Fars
2 spsk. kebabkrydderi
480 g Beauvais Økologiske Cannelloni Bønner (drænet vægt)
1 dl olivenolie
1 citron, saft herfra
2 dl Bähncke Agurkerelish
10 sandwichbrød
1 fricillesalat (eller hjertesalat)
200 g grillede peberfrugter
5 gule tomater
2 rødløg
25 g sumak
2 spsk. persille
salt og peber

Sådan gør du

1.Steg Anamma Vego Fars på en pande i olivenolie og kebabkrydderi.
2.Si vandet fra Beauvais Økologiske Cannelloni Bønner og blend dem sammen med olivenolie, citronsaft, og Bähncke Agurkerelish.
3.Lav en løgsalat af tyndskårede rødløg, olivenolie, sumak, og hakket persille Lun sandwichbrød i ovnen og halver dem.
4.Smør sandwichbrød med bønne/agurkehummus og fyld salat, Anamma Vego Fars, grillede peberstykker, tomater og løgsalat i.

Tip: Prøv også at lave denne hummus med Beauvais Økologiske Butterbeans eller kikærter.

Anamma Vegofars

Varenr.: 154375

Bähncke Agurkerelish

Varenr.: 150624