fbpx

Ingredienser

10 kyllingebrystfileter (1000 g)
300 g Bähncke Grov Sennep (1-2 dl)
8 gulerødder (1000 g)
8 persillerødder (1000 g)
2 dl vindruekerneolie
1 citron, saft herfra
2 fed hvidløg
200 g Felix Boston Gurka
200 g Beauvais Rødbeder i Tern
5 dl Beauvais Bearnaie sauce
friske krydderurter
salt og peber

Sådan gør du

1.Smør hvert kyllingebrystfilet ind i ca. 1 spsk. Bähncke Grov Sennep og steg dem i ovnen ved 225 grader til kernetemperatur på 75 grader
2.Snit rodfrugter tyndt med et mandolinjern eller på pålægsmaskine.
3.Pisk en vinaigrette af 2 spsk. Bähncke Grov Sennep, vindruekerneolie, citronsaft og presset hvidløg. Smag til med salt og peber.
4.Vend rodfrugterne i vinaigretten og mariner dem i 10 min. Vend Felix Boston Gurka, Beauvais Rødbeder i Tern og friske krydderurter i rodfrugterne.
5.Varm K-Salat Bearnaise Sauce op i en gryde. Servér kyllingebryst med rodfrugtsalat og K-Salat Bearnaise Sauce.

Bähncke Grov Sennep

Varenr.: 150681

Felix Boston Gurka

Varenr.: 151027

Beauvais Rødbeder i tern

Varenr.: 151842

Beauvais Bearnaise Sauce

Varenr.: 150350