fbpx

Ingredienser

1¼ kg. lammetykstegsfilet i tern
½ dl. olie
8 løg
8 fed hvidløg
2 tsk. flagesalt
Peber
½ dl. Arffmann’s Sennep
8 lille stang kanel
8-10 nelliker
8-10 stilk bladselleri
2 kg hakkede flåede tomater
Kartoffelmos:
2½ kg. kogte kartofler
½ dl. Arffmann’s Sennep
500 g. revet ost 6 %
Persille

Sådan gør du

1.Brun kødet i olie sammen med hakket løg. Krydr med knust hvidløg, salt, peber og sennep. Kom kanel, nelliker, snittet bladselleri og tomat ved og kog et par minutter. Mos kartoflerne og bland med sennep, ost og persille. Kom kødet i en ovnfast skål. Læg kartoffelmosen på som låg. Bag det 15 min. ved 200° C til kartoffelmosen er gylden.

Energi pr. portion – 2585 KJ

Protein – 33%

Kulhydrat – 24%

Fedt – 43%

Arffmann’s Sennep

Varenr.: 150546