fbpx

Ingredienser

250 g. skalotteløg
¼ dl. Bähncke Taffel Sennep
500 g. minutsteak, heraf 50 g i skiver
1 tsk. salt, friskkværnet peber
250 g. groft rugbrød, ½ skive – gerne en aflang, smal skive Grønne salatblade
Salat
150 g. K-salat Perberrodssalat
Karse eller løgspirer

Sådan gør du

1.Halver løget på langs og smør skærefladen med sennep. Pak løget ind i folie og bag det i ovnen ca. 20 min ved 175 grader til det er mørt. Krydr bøffen med sennep, salt og peber og sted den ca. 3 min. på hver side, så den er medium stegt.
2.Skær et par tykke skiver af bøffen, 50 g i alt og læg dem på rugbrødet oven på salatbladene. Læg det bagte løg oven på bøffen sammen med peberrodssalt og pynt med karse.

Energi pr. portion – 703 KJ

Protein – 32%

Kulhydrat – 30%

Fedt – 38%

Bâhncke Taffel Sennep

Varenr.: 150544