Ingredienser

30 g mandler
40 g pistacienødder
3 spsk. hørfrøkerner
3 spsk. hampfrø
200 g kondenseret mælk
4 spsk. Sunsweet Svesker (hakkede)
2 spsk. kokosmel
3 dl havregryn
100 g chokolade
2 spsk. tørrede kornblomster (eller anden topping)

Sådan gør du

1.Hak mandler og pistacienødder og bland dem med hørfrø og hampfrø.
2.Lun den kondenserede mælk til 40 grader.
3.Kom mandler, pistacienødder, hørfrøkerner, hampfrø, Sunsweet Svesker og kokosmel i.
4.Tilsæt havregryn, lidt ad gangen. Konsistensen skal være klistret, men hård at røre.
5.Kom blandingen i et fad beklædt med bagepapir.
6.Pres massen fladt sammen i en rektangel på ca. 10 x 20 cm.
7.Bag massen i ca. 60 min. ved 125 grader.
8.Afkøl på rist i ca. 15 min. Smelt chokolade over vandbad og skær bar ud i 10 stykker.
9.Dyp barer i chokolade og drys med hampfrø, tørret kornblomster eller andet.
10.Stil dem til afkøling. Server som mellemmåltid, snack eller lign.

Tip: Krydr baren med julekrydderi og server dem i juletiden.