Ingredienser

MARINADE
Juice af 6 appelsiner
10 de Abol chili, eller friske røde chili
10 fed hvidløg
2 spsk. Bähncke Mexico Salsa Sauce
GUACAMOLE
8 avocado
2 rødløg, fint hakket
4 røde chili, uden kerner og finthakket
Juice af 4-5 limes
Salt og peber
SALSA PICO DI GAILLO
1 kg cherrytomater, skåret i kvarte
2 rødløg, finthakket
4 røde chili, uden kerner og skåret i tynde strimler
2 bundter frisk koriander, groft hakket
Juice af 4-5 limes
God olivenolie
Salt og peber

Sådan gør du

1.Knus hvidløg og chili, mix det med saften fra appelsinerne. Lad kødet marinere i en halv time.
2.Lav dernæst guacamolen. Skræl avocadoerne og tag stene ud. Kom avocadoerne i en foodprocessor sammen med resten af ingredienserne. ”Pulse chop” (= knap på foodprocessoren) det hele, så guacamolen stadig har lidt struktur. Smag til med salt peber og limejuice.
3.Dernæst laver du din salsa. Kom alle ingredienserne i en skål. Kom olivenolie i, så den får den rette konsistens. Smag til med salt peber og limejuice.
4.Nu skal du grille din flanke steak. Tag kødet op af marinaden og fjern, hvad der måtte være af chili og hvidløg. Krydr med salt og peber og steg bøffen så den er “medium rare”. Lad bøffen hvile i 5-10 minutter inden du skærer den.
5.Varm dine tacos i et par minutter og server med guacamolen, et par skiver steak og lidt salsa.

Bähncke Mexican Salsa Sauce

Varenr.: 150520