
151598 Den Gamle Fabrik Kirsebærsauce 3kg
380 g mel | |
240 g sukker | |
200 g smør | |
1 æg | |
100 g hvid chokolade | |
5 æggeblommer | |
2 ½ dl piskefløde | |
3 dl Den Gamle Fabrik Kirsebærsauce | |
pynt (violer, guldstøv) |
1. | Ælt mel og smør sammen i en skål til det har konsistens af parmesanost. |
2. | Tilsæt 200 g sukker og saml mørdejen med æg og evt. lidt vand. |
3. | Lad dejen hvile i 60 min. |
4. | Rul mørdejen ud og beklæd en smurt tærteform, Bag mørdejen ved 200 grader i ca. 30 min. |
5. | Smelt hvid chokolade over vandbad og pisk æggeblommer stive med 40 g sukker. Pisk fløde til flødeskum. |
6. | Vend den smeltede chokolade sammen med æggemassen og vend derefter flødeskummet i til en luftig mousse. |
7. | Kom mousse i tærteformen, så der er plads til Den Gamle Fabrik Kirsebærsauce. |
8. | Stil tærterne på køl til moussen har sat sig. |
9. | Server chokoladetærte med Den Gamle Fabrik Kirsebær Sauce og pynt. |
151598 Den Gamle Fabrik Kirsebærsauce 3kg