Ingredienser

380 g mel
240 g sukker
200 g smør
1 æg
100 g hvid chokolade
5 æggeblommer
2 ½ dl piskefløde
3 dl Den Gamle Fabrik Kirsebærsauce
pynt (violer, guldstøv)

Sådan gør du

1.Ælt mel og smør sammen i en skål til det har konsistens af parmesanost.
2.Tilsæt 200 g sukker og saml mørdejen med æg og evt. lidt vand.
3.Lad dejen hvile i 60 min.
4.Rul mørdejen ud og beklæd en smurt tærteform, Bag mørdejen ved 200 grader i ca. 30 min.
5.Smelt hvid chokolade over vandbad og pisk æggeblommer stive med 40 g sukker. Pisk fløde til flødeskum.
6.Vend den smeltede chokolade sammen med æggemassen og vend derefter flødeskummet i til en luftig mousse.
7.Kom mousse i tærteformen, så der er plads til Den Gamle Fabrik Kirsebærsauce.
8.Stil tærterne på køl til moussen har sat sig.
9.Server chokoladetærte med Den Gamle Fabrik Kirsebær Sauce og pynt.  

151598 Den Gamle Fabrik Kirsebærsauce 3kg