
150624 Bähncke Agurkerelish 950g

156890 Bähncke Veganer mayo 2,5 kg
10 grønne spinat burgerboller (Miss Bagel) | |
2 squash (400 g) | |
4 peberfrugter (350 g) | |
1 dl olivenolie | |
3 spsk. citronsaft | |
1000 g Lecora Formbar Fars | |
500 g hakkede grøntsager | |
2 spsk. barbecuekrydderi | |
1 tomat | |
2 dl Bähncke Vegansk Mayo | |
2 dl Bähncke Agurkerelish | |
1 rødløg | |
friske krydderurter (ærteskud, blomsterkarse, blomster) |
1. | Lun Burgerbollerne |
2. | Grill tyndtskårne peberfrugter og squash og læg i en skål. Kom olivenolie, citronsaft, hakkede krydderurter, salt og peber henover. |
3. | Bland Lecora Formbar Fars med hakkede grøntsager og barbecuekrydder og form 10 burgerbøffer. Steg eller grill burgerbøfferne. |
4. | Fyld Burgerbollerne med grillede grøntsager, burgerbøf, tomat, Bähncke Vegansk Mayo, Agurkerelish, rødløg og friske krydderurter. |
5. | Tip: Stik hul i bøffen og server den i en bagel |
6. | Tip: 2 - Prøv også denne burger med hurtigsyltede grøntsager |
150624 Bähncke Agurkerelish 950g
156890 Bähncke Veganer mayo 2,5 kg