Ingredienser

10 grønne spinat burgerboller (Miss Bagel)
2 squash (400 g)
4 peberfrugter (350 g)
1 dl olivenolie
3 spsk. citronsaft
1000 g Lecora Formbar Fars
500 g hakkede grøntsager
2 spsk. barbecuekrydderi
1 tomat
2 dl Bähncke Vegansk Mayo
2 dl Bähncke Agurkerelish
1 rødløg
friske krydderurter (ærteskud, blomsterkarse, blomster)

Sådan gør du

1.Lun Burgerbollerne
2.Grill tyndtskårne peberfrugter og squash og læg i en skål. Kom olivenolie, citronsaft, hakkede krydderurter, salt og peber henover.
3.Bland Lecora Formbar Fars med hakkede grøntsager og barbecuekrydder og form 10 burgerbøffer. Steg eller grill burgerbøfferne.
4.Fyld Burgerbollerne med grillede grøntsager, burgerbøf, tomat, Bähncke Vegansk Mayo, Agurkerelish, rødløg og friske krydderurter.
5.Tip: Stik hul i bøffen og server den i en bagel
6.Tip: 2 - Prøv også denne burger med hurtigsyltede grøntsager

150624 Bähncke Agurkerelish 950g

156890 Bähncke Veganer mayo 2,5 kg