
Beauvais Økologisk Kikærter
Varenr.:154394
270 g mørk chokolade | |
180 ml mandelmælk (gerne sød) | |
3 spsk. kokosolie | |
225 ml aquafaba | |
3 spsk. agavesirup |
1. | Skær chokolade i stykker og kom det i en gryde sammen med mandelmælk. |
2. | Smelt massen over vandbad. Smelt kokosolien i og lad den afkøle til ca. 30 grader. Pisk aquafaba stift når chokoladen er afkølet. Tilføj agavesirup når massen er ved at være næsten stiv. |
3. | Bland ¼ af aquafaba i chokolademassen til den er næsten ensartet i farven. Rør derefter resten af aquafabaen i forsigtigt med en dejskraber. |
4. | Kom massen i portionsforme og stil dem på køl mindst 3 timer og gerne natten over. |
5. | Pynt chokolademoussen med chokoladespåner og evt. friske bær og mynte. |
6. | Massen skal ikke være så stiv som til marengs, og piskeris og andre redskaber må ikke være våde under piskning af aquafaba (som med æggehvider). |
Beauvais Økologisk Kikærter
Varenr.:154394