
155468 Anamma formbar Vego

150481 Bähncke Chili Ketchup

3700340 Beauvais Engelsk Sauce 340ml

150624 Bähncke Agurkerelish 950g
10 løg | |
1 dl olivenolie (evt. rapsolie med smørsmag) | |
500 g Anamma Vego Formbar Fars | |
2 spsk. tex mex krydder | |
20 skiver toastbrød | |
1 dl Beauvais Engelsk Sauce | |
2 dl Bähncke Chiliketchup | |
2 dl Bähncke Agurkerelish |
1. | Skær løg i ringe og brun dem på en pande i olivenolie. |
2. | Optø Anamma Vego Formbar og rør det med tex mex krydderi. |
3. | Kom Anamma Vego Formbar, brunede løg, Beauvais Engelsk Sauce, Bähncke Chiliketchup og Bähncke Agurkerelish i toasten og toast den i en toastmaskine eller klaprister. |
155468 Anamma formbar Vego
150481 Bähncke Chili Ketchup
3700340 Beauvais Engelsk Sauce 340ml
150624 Bähncke Agurkerelish 950g