Ingredienser

100 g rød peber
100 g champignon
2 ds. Beauvais Økologiske Kikærter
1 løg
5 fed hvidløg
1 spsk. tahin
200 g kartofler
1 citron, saft herfra
½ dl olivenolie
½ dl soyafløde
4 spsk. soya
½ dl aquafaba
4 spsk. ristede sesamfrø
friskkværnet peber

Sådan gør du

1.Steg hakket rød peber og champignon i lidt olivenolie på en pande og gem til senere.
2.Hæld aquafaba fra Beauvais Økologiske Kikærter. Gem aquafaba til senere.
3.Blend kikærterne sammen med løg og hvidløg. Tilsæt tahin, revne kartofler, citronsaft, olivenolie, soyafløde, soya, aquafaba, rød peber og champignon. Smag til med soya og friskkværnet peber. Bag kikærtepostejen i ca. 40 min. ved 200 grader.
4.Anret evt. postejen med ristede sesamfrø og friske krydderurter.

Beauvais Økologisk Kikærter

Varenr.: 154394