Ingredienser

600 g ris
1 dl olivenolie
2 løg
6 fed hvidløg
2 røde pebre (350 g)
80 g mandler
250 g majs
250 g ærter
2 spsk. karry
1 spsk. gurkemeje
2 røde chilier
1-2 spsk. røget paprika
500 g Anamma Vego Formbar
5 citroner
friske krydderurter (evt. forårsløg)

Sådan gør du

1.Kog risene som anvist på pakken.
2.Sauter 1 hakket løg , 3 fed pressede hvidløg, 1 ½ hakket rød peber og mandler i olivenolie.
3.Tilsæt 2 spsk. karry, 1 spsk. gurkemeje og 1 spsk. røget paprika.
4.Tilsæt ris, majs og ærter og smag til med salt og peber.
5.Rør Anamma Vego Formbar Fars med 1 hakket løg, 3 fed pressede hvidløg, ½ hakket rød peber, ½ rød hakket chili, røget paprika, salt og peber.
6.Form farsen til små spanske krydderboller.
7.Steg dem i ovnen ved 200 grader i ca. 10-12 min.
8.Halver citronerne og grill dem.
9.Tip: Server paella med grillede citroner og friske krydderurter.

155468 Anamma Formbar vegofärs 3kg