
155010 Anamma pulled Vego

150520 Bähncke Mexican Salsa

151080 Beauvais Appetit agurker 2900g
1 dl olivenolie | |
1-2 spsk. chipottle krydderi | |
750 g Anamma Pulled Vego | |
500 g grønne bønner | |
3 røde pebre | |
5 gulerødder | |
5 forårsløg | |
10 røde tortilla wraps | |
1 fricille salat (eller salatmix) | |
50 g Beauvais Appetitagurker | |
2 dl Bähncke Mexican Salsa Sauce | |
2 dl gul dressing på Vegansk Mayo |
1. | Steg Anamma Pulled Vego i olivenolie og chipottle krydderi. |
2. | Blancher eller steg bønnerne og skær grøntsagerne i stave. |
3. | Læg tortillawrap fladt på bordet og læg alle ingredienserne i. Rul den stramt og skær den i passende stykker. |
155010 Anamma pulled Vego
150520 Bähncke Mexican Salsa
151080 Beauvais Appetit agurker 2900g