fbpx

Ingredienser

1 tærtedej
200 g helbladet spinat (gerne fra frost)
400 g Naturli´ Fars
1 gul peber (175 g)
125 g semidried tomater
2 dl piskefløde
4 æg (s/m)
50 g fetaost (eller salattern)
friske krydderurter

Sådan gør du

1.Beklæd en smurt tærteform med tærtedej. Damp spinaten i ca. 3 min. og smag til med salt.
2.Læg Naturli´ Fars, spinat, hakket gul peber, og semidried tomater i tærten.
3.Pisk fløde, æg, salt og peber godt sammen og hæld det udover tærtefyldet.
4.Fordel fetaost udover og bag tærten i ovnen ved 175 grader varmluft i ca. 30 min., eller til den er let dirrende i midten.
5.Lad tærten hvile i ca. 10 min. efter bagning.
6.Server evt. tærten med en grøn salat, friske krydderurter og cremefraiche.

157441 Naturli´ Fars 3 kg