Ingredienser

10 Brioche Burgerboller
2 dl Bähncke Salatmayonnaise
10 blade salat
10 Anamma Vego Bøffer
100 g gul cheddar
2 spsk. jalapenos
2 tomater
1 rødløg
200 g Beauvais Appetitagurker
Friske krydderurter

Sådan gør du

1.Steg Anamma Vego Bøffer i ovnen ved 200 grader i ca. 15 min, eller til de har centrumtemperatur af 70 grader.
2.Smelt en skive cheddar oven på de sidste 5 min.
3.Bland Bähncke Salatmayonnaise med 4 spsk. hakkede friske krydderurter.
4.Halver og grill burgerboller.
5.Fyld burger med urtemayonnaise, salat, Anamma Vego Bøf, tomatskiver, rødløg, jalapenos og Beauvais Appetitagurker
6.Tip: Prøv også denne burger med hjemmelavet burgersauce.
7.Hjemmelavet burgersauce:
8.Sauter løg i olivenolie og tilsæt tomater, Beauvais Bearnaise essens, korianderfrø, røget paprika og spidskommen. Smag til med salt og peber. Køl burgersauce ned.

150465 Bähncke Salat Mayonnaise 5 kg

151080 Beauvais Appetitagurker 2950g

155467 Anamma Vego Burger(100g) 3kg