Ingredienser

200 g rodfrugter
15 g tørrede Karljohan svampe
5 dl Bähncke Mayonnaise
10 Hotdog brød
10 blade salat
10 Anamma Vego Pølser
friske krydderurter

Sådan gør du

1.Skær rodfrugter i tynde skiver på mandolinjernet. Friter dem eller tør dem i ovnen.
2.Blend de tørrede Karljohan svampe til mel og rør det med Bähncke Mayonnaise.
3.Smag til med salt og peber.
4.Steg Anamma Vego Pølser i på panden i ca. 10-12 min, til de har centrumtemperatur af min. 70 grader.
5.Lun hotdog brød i ovnen ved 200 grader.
6.Server hotdog brød med salat, Anamma Vego Pølse, Karljohan mayonnaise, rodfrugtschips og friske krydderurter.

150465 Bähncke Salat Mayonnaise 5 kg

153544 Anamma Vego pølser 3kg