Ingredienser

150 g quinoa
3 spsk. hvedemel (eller kikærtemel)
3 spsk. skyr
5 rødløg (500 g)
¼ dl olivenolie
2 dl piskefløde
4 æg
150 g Anamma Vego Formbar fars
150 g gedeost
4 rosmarinkviste
Salt og peber

Sådan gør du

1.Kog quinoa som anvist på pakken.
2.Køl den af og rør den med hvedemel, skyr, salt og peber.
3.Lad den trække 30 min på køl.
4.Fordel dejen i en smurt tærteform. Forbag tærtebunden i ovnen i 20 min ved 200 grader.
5.Skær rødløg i både og sauter dem ved svag varme. Smag til med salt og peber.
6.Pisk æg og fløde sammen og smag til med salt og peber.
7.Læg løg i bunden af den forbagte tærtedej. Kom derefter Anamma Vego Formbar Fars, gedeost og rosmarin i og slut af med at hælde æggemassen i.
8.Bag tærten i ovnen ved 200 grader i ca. 25 min.

155468 Anamma Formbar vegofärs 3kg