Ingredienser

2000 g svinekød (nakkefilet)
2 løg (500 g)
6 fed hvidløg
4 porrer
250 g lilla spidskål
1000 g rodfrugter
1 dl Bähncke Dijonsennep
2 spsk. Beauvais Engelsk Sauce
2 dl Grønnegården Økologisk Citrus Ingefær Saft
4 laurbærblade
3 ds. Beauvais Økologiske Butterbeans (720 g)
Beauvais Rødbeder i tern
1 citron
salt og peber
friske krydderurter

Sådan gør du

1.Skær svinekød i rustikke stykker. Brun stykkerne af i olivenolie i en gryde.
2. Kom løg, hvidløg, porrer, spidskål, rodfrugter i tern i og steg det med i 3-5 min.
3.Tilsæt Bähncke Dijonsennep, Beauvais Engelsk Sauce, Grønnegården Økologisk Citrus Ingefær Saft, 1,4 l vand, Beauvais Økologiske Butterbeans og laurbærblade og lad retten simre i ca. 1-2 timer.
4.Jævn evt. saucen med majsstivelse.
5.Server med Beauvais Rødbeder i tern, Bähncke dijonsennep og madbrød med sennep.

Tip: Lækkert madbrød med grov sennep, mozzarella og græskarkerner. Smør sennep på den udrullede dej, drys med ost og kerner. Rul som en roulade og bag 45 min. ved 200 grader. Mums!

Bähncke Dijon Sennep

Varenr.: 150682

Beauvais Engelsk Sauce

Varenr.: 151137

Beauvais ØKO Butter Beans

Varenr.: 154392

Beauvais Rødbeder i tern

Varenr.: 151842