Ingredienser

700 g Anamma Pulled Vego
10 wraps
250 g grønkål
1 spidskål
2 gulerødder
2 æbler
3 fed hvidløg
3 spsk. citronsaft
2 dl Bähncke Karrydressing
salt og peber
salt og peber

Sådan gør du

1.Fordel Anamma Pulled Vego på en bageplade med bagepapir og hæld olivenolie udover.
2.Opvarm Anamma Pulled Vego i ovn ved 175 grader varmluft i ca. 12-15 min. (Eller steg den på panden i olivenolie.)
3.Bland fintsnittet grønkål, spidskål, gulerødder, presset hvidløg og citronsaft med Bähncke Karrydressing. Smag til med salt og peber.
4.Fyld wraps med grønkålsslaw og Anamma Pulled Vego og rul dem stramt. Server wraps i halve eller mindre stykker.

Bähncke karry Dressing

Varenr.: 150507

Anamma Pulled Vego

Varenr.: 155010