Search
Close this search box.

Yoghurt med citrusfrugter, vaniljesirup og Havrefras

Yoghurt med citrusfrugter, vaniljesirup og Havrefras
Ingredienser
  • 100 g Havrefras
  • 2 dl vaniljesirup
  • 2 røde grapefrugter, filet heraf
  • 5 appelsiner, filet heraf
  • 2 l yoghurt naturel
Sådan gør du
  1. Skær fileter af citrusfrugterne og anret dem med yoghurt, vaniljesirup og Havrefras.

 

 

Yoghurt med citrusfrugter, vaniljesirup og sprøde Havrefras, er en forfriskende og smagfuld kombination.

Den bløde og cremede konsistens af yoghurten mødes med den sprøde friskhed fra citrusfrugter, det søde fra vaniljesirup og det sprøde fra Havrefras –  en harmonisk fusion af smag og tekstur.

 

Den her dekorative servering er alsidig og kan nydes på forskellige tidspunkter af dagen.

Det kan være en let og nærende servering på  morgenmadsbuffeten, en forfriskende snack til eftermiddagsserveringen eller endda en sund dessertmulighed, til dem af dine gæster der gerne vil have flere sunde alternativer på dessertmenuen.

 

Til dig der laver mad til mange hver dag og er på udkig efter inspiration til dine morgenmadsserveringer.