Brugerinddeling

Måltidstype

Ingredienser

Energi fordeling

Tapas med rygeostcreme og seranoskinke

Rør K-Salat Rygeostsalat sammen med Bähncke Agurkerelish. Server rygeostcreme med seranoskinke, knuste rugbrødscroutonner og hakket purløg.

Tapas med romainesalat, fast ost og æblechutney

Server stave af fast ost ovenpå romainesalat og pynt med Bähncke Æblechutney.

Tapas med peberrodssalat, røget laks og Caviart

Rør K-Salat Peberrodssalat med Cavi-art. Server peberrodssalat med røget laks, limebåde og frisk dild.

Wrap med kylling, chilimayo og syltede rødløg

Lun wraps i ovnen ved 200 grader i ca. 2-3 min. Læg dem fladt ud på bordet og fyld med Bähncke Chilimayo, salat, kylling, ­strimler af agurk og gul peber, Bähncke Syltede Rødløg og ristede sesamfrø. Server wraps i mindre stykker med purløg. Tip: Prøv også wrap med paneret kyllingeinderfilet  

Tapas med røget torsk og rødbederelish

Blend rugbrød og fordel det på en bageplade med bagepapir og hæld olivenolie udover. Rist det i ovnen ved 225 grader til det er sprødt og gyldent. Drys salt på og køl det af. Pisk en urtecreme af flødeost, hakket skalotteløg, citronsaft og dild. Smag til med salt og peber. Anret tapas med rugbrødscrunch, urtecreme, […]

Torskesalat med peberrod

Kom hakket hjertesalat på bunden af et fad og fordel skiver af røget torsk, halve cherrytomater, skiver af rødløg, ristede pinjekerner og friske krydderurter.  Anret K-Peberrodssalat og Bähncke Agurkerelish som tilbehør dertil. Server torskesalat med brødbuffet.

Linsesalat med tun og feta

Snit salat og bland den med tern af avokado, halve cherrytomater, rødløgsringe, tern af æg, feta, Glyngøre Tunfisk i vand, Beauvais Økologiske Linser og Bähncke Rødbederelish. Pisk en vinaigrette af Bähncke Dijonsennep, solsikkeolie, pressede hvidløg, citronsaft, salt og peber. Server linsesalat med sennepsvinaigrette og evt. et stykke godt brød fra brødbuffet.

Fuldkornswrap med kyllingebryst

Vend kyllingebrystfilet med olivenolie, karry, salt og peber og steg dem i ovnen ved 200 grader i ca. 25 min. Køl dem let af. Skær peberfrugt i stykker og pensl dem med olivenolie. Grill dem i ca. 5 min. til de er møre. Krydr med salt og peber. Læg fuldkornswraps ud på bordet og fyld […]

Letrøget bønnehummus

Dræn Beauvais Økologiske Butterbeans og kom dem i en blender sammen med K-Rygeostsalat , Beauvais Engelsk Sauce, citronsaft, skal fra ½ citron, hvidløg, chili, spidskommen og persille. Smag til med salt og peber. Server letrøget bønnehummus med brødbuffet

Krydrede vegoboller i karrysauce

Tø Anamma Vego fars op. Kom Anamma Vego fars, hakket løg, rasp, æg, krydderi mix, 1 tsk. salt og 1 tsk. peber op i en røremaskine og rør i ca. 5 min. til farsen er samlet. Kog en gryde op med grøntsagsbouillon. Form farsen til små boller og kog dem i bouillonen i ca. 10-12 […]

Grov sandwich med tun og avokado

Varm sandwichbrød i ovnen ved 200 grader i ca. 5 min. flæk sandwichbrødet og kom Bähncke Chili Mayo, krølsalat, drænet Glyngøre Tunfisk, løgringe, tomat og avokadoskiver, majs, Bähncke Syltede Rødløg og friske krydderurter imellem. Tip: prøv også Glyngøre Limfjordsmuslinger i denne sandwich.

Bagte rødbeder og kikærter

Rør skyr sammen med hvidløg og smag til med salt og peber. Skræl rødbeder og skær i tern. Kom dem i et ildfast fad sammen med Kavli Økologiske Kikærter og vend dem i olivenolie, citronsaft og timian. Bag det i ovnen i ca. 60 min. ved 200 grader. Tag fadet ud og køl let af. […]

Spicy kikærtesuppe

Sauter hakkede løg, 8 hvidløg, chili, spidskommen, koriander, kanel og gurkemeje i olivenolie. Tilsæt hakkede tomater, Beauvais Økologiske Kikærter med lage, timian og Beauvais Engelsk Sauce. Lad suppen simre i ca. 45 min. under låg. Smag til med salt, peber og limesaft Bland fromage frais sammen med 2 fed pressede hvidløg og smag til med […]

Anamma Vego farsbrød med soltørrede tomater, oliven, fetaost og oregano

Kom Anamma Vego fars, hakkede løg, rasp, æg, salt og peber i en røremaskine med piskeris og rør i ca. 5 min., eller til farsen er samlet. Bland soltørrede tomater, oliven, fetaost og oregano i farsen. Smør en form og kom farsen deri. hæld en smule olivenolie ovenpå farsen. Bag den i ovnen ved 200 […]

Chili sin carne

Sauter hakkede løg og hvidløg i olivenolie. Tilsæt hakkede tomater, tex mex krydderiblanding, hakket mørk chokolade, instant kaffe, sirup og Anamma Vego fars. Rør godt rundt i gryden og lad den simre i 20 min. under låg. Tilsæt Kavli Chili Beans og smag til med salt og peber. Server evt. chili sin carne med ris […]

Forårsruller med Anamma Vego

Sauter hakkede løg, hvidløg og chili i sesamolie. Skru op for blusset steg snitgrønt, Anamma Vego fars og bønnespirer med. Tilsæt fiskesauce, soya og sukker. Steg blandingen tør eller lad den dryppe af i en sigte. Afkøl den. Optø og læg en dejplade ud på et bræt og kom 1 stor spsk. fyld på midten. […]

Pizza med Anamma Vego

Læg pizzabund på en bageplade med bagepapir. Smør tomatsaucen ud på pizzabunden og fordel mozzarella derpå. Kom Anamma Vego fars, skiver af tomat, rød peber og løgringe på. Bag pizzaen i ovnen ved 200 grader i ca. 10 min. Tag pizzaen ud af ovnen og drys tørret oregano og friskkværnet sort peber på. Skær pizzaen […]

Stegte ris med Anamma Vego

Sauter hakkede løg, hvidløg, chili og ingefær i sesamolie. Tilsæt og steg først Anamma Vego fars med, så snitgrønt og til sidst bønnespirer. Kom fiskesauce, soya og agavesirup på og vend/steg risene godt rundt i retten. Server med hakkede peanuts, limesaft og friske koriander. Tip: drys ½ skive palmesukker (30 g) udover retten ved servering. […]

Boller i karry, ris og friske krydderurter

Kom alle ingredienser i en røremaskine med piskeris og rør til farsen er samlet (ca. 5 min.). Kog grøntsagsbouillon op. Form farsen til boller og kog dem i bouillonen, til de er faste (ca. 10-12 min.). Si bollerne fra bouillonen. Gem bouillonen (si den gerne, inden den bruges til sauce). Bag en sauce op af […]

Moussaka

Skræl kartoflerne og skær i tynde skiver. Skær auberginer i skiver (ca. ½ cm tykke). Læg dem på en plade og drys lidt salt på, så noget af saften bliver trukket ud (ca.15 min.). Sauter hakkede løg og hvidløg i en gryde. Kom tomater, krydderier og Anamma Vego fars i. Lad simre i ca. 20 […]

Få inspiration i din indbakke

 

Tilmeld dig
nyhedsbrevet

Få tips & idéer, gode opskrifter, inspiration og meget mere

Tilmeld