Pålægsbuffet

1: Fad med fiskepålæg og skaldyr inkl. skaldyrsdressing, dilddressing og fresh spicy spread*

*Fresh spicy spread
10 pers.

 Ingredienser:
3 dl Bähncke Mayonnaise
1 dl Bähncke Dilddressing
1 dl Bähncke Agurkerelish
6-8 hakkede jalapenos

Tilberedning: Rør alle ingredienser sammen og smag til med salt og peber.
(Egnet til kød og fiskepålæg, specielt de røgede eller gravede typer.
Kan anvendes som dip eller spreads i tapas, sandwich.)


2: Fad med stegt paneret fiskefilet, citroner, grov remoulade og dild


3: Smushi af ristet brød med salat, frikadelle, rød remoulade**, ristede løg og frisk krydderurt.

***Rød Remoulade
10 pers.

Ingredienser:
200 g Beauvais Rødbeder i tern
300 g Bähncke  Grov Remoulade

Tilberedning: Blend 100 g Beauvais Rødbeder i tern til pure.
Rør pureen sammen med Bähncke  Grov Remoulade og resten af rødbede ternene. Smag til med salt og peber.
(Egnet til fisk og kødpålæg, som spread i sandwich, til stegte panerede fisk. Derudover kan bruges i (fish’n chips) bøfsandwich, smørrebrød med roastbeef.)
tapas med Arfmann, salat, rustik ristet pølse, tomat og løgring


4: Fad med forskelligt kødpålæg, salat, bearnaisemayo***, appetitagurker, rødkål og ristede løg

***Bearnaisemayo (5 dl) 

Ingredienser:
2 ½ dl Bähncke Mayonnaise
2 ½ dl Bähncke Bearnaisesauce
2 spsk. Beauvais Bearnaise Essens
1 skalotteløg (20 g)
2 spsk. frisk estragon
Salt og peber

Tilberedning: Rør Bähncke Mayonnaise, Bähncke Bearnaisesauce, Beauvais Bearnaise Essens, hakkede skalotteløg og estragon sammen til bearnaisemayo. Smag til med salt og peber.
(Egnet til kødpålæg, som spread i sandwich og tapas.)


5) Fad med oste, sennepschutney og Den gamle fabrik marmelade

 

150321 Bähncke Mayonnaise 800g

150505 Bähnkce Dilddressing 1100 g

150624 Bähncke Agurkerelish 900g

156343 Bähncke Grov Remoulade 5 kg

150473 Bähncke Bearnaise Sauce 5kg

151137 Beauvais Engelsk Sauce 340ml