Search
Close this search box.

Vegetar lasagne

Vegetar lasagne
Ingredienser
  • 4 spsk. olivenolie
  • 2 løg (240 g)
  • 5 fed hvidløg
  • 2 gulerødder (200 g)
  • 1600 g hakkede tomater
  • 4 spsk. tørret krydderier (basilikum, oregano og timian)
  • 500 g NATURLI´ Fars
  • 500 g lasagneplader 
  • 1 l mornaysauce (ostesauce)
  • 150 g gratineringsost
  • 3 spsk. rasp
  • Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
  1. Sauter finthakket løg, hvidløg og gulerod i olivenolie.
  2. Tilsæt derefter hakkede tomater, tørrede krydderier, NATURLI´ Fars og friskkværnet peber.
  3. Lad saucen simre under låg i ca. 20 min. Smag til med salt og peber.
  4. Fordel NATURLI´ Fars sauce, lasagneplader og mornaysauce lagvist i et ildfast fad.
  5. Start med NATURLI´ Fars sauce og slut af med mornaysauce.
  6. Fordel gratineringsost ovenpå mornaysaucen og slut af med rasp.
  7. Bag lasagnen i ovnen ved 200 grader, varmluft, i ca. 30-35 min.
  8. Lad lasagnen hvile i ca.10 min. inden servering.
  9. Server evt. lasagnen med tomatsalat og friske krydderurter.