Rødbedetern gi’r menuen kulør

Rødbedetern gi’r menuen kulør

5 gode tips til, hvordan du nemt kan bruge Beauvais Rødbeder i tern:

1. Alt fra bikse mad til skipperlabskovs til vildtgryder, er rødbeder i tern fra Beauvais fantastisk tilbehør. De syltede rødbedetern, skærer dejligt igennem de solide efterårsretter, og tilfører en smule syre.

2. Rødbeder i tern er også dejligt med fisk. Prøv det til stegt torsk, gravad laks, eller næste gang du laver blinis med creme fraiche og stenbidderrogn.

3. Man kan også bruge rødbedetern i en lækker salat. Du kan fx bruge stegt kyllingebryst, hjertesalat, feta og bredladet persille. Vend salaten i en let dijon dressing og kom rødbede tern udover salaten.

4. Rødbeder og æg er også fantasiske sammen. Syren i rødbederne skærer perfekt igennem den proteinrige æggeblomme. Server rødbeder med spejlæg, eggs benedikte eller omeletter.

5. Skal du lave frokostbord, hvor du serverer paté eller ande-riliette, så kan du ikke gøre det bedre end med en lille skål rødbedetern, drueagurker og godt brød som tilbehør.