Sennep – det færdigrørte pift

Sennep – det færdigrørte pift

En verden af muligheder med sennep

Sennep er ikke bare sennep. Siden Wilhelm Bähncke introducerede sin første færdigrørte af slagsen i Danmark i 1858, har Bähncke produceret mange populære søde, stærke og krydrede varianter til det danske køkken. Hver og en har sine helt egne egenskaber – men fælles for dem alle er, at de er perfekte til at give dine retter det sidste pift.
Brug dem, som de er – eller bland dem i dressinger, varme retter og saucer. Og nyd!

1. Rør lidt Bähncke Dijon Sennep i rødvinseddike og olie – det giver en lækker vinaigrette.

2. Brug en spiseske Bähncke Dijon eller Grov Sennep som smagsforstærker i sauce eller i kødsauce til pasta. Prøv dig frem!

3. Bland Bähncke Dijon Sennep med Bähncke Salatmayonnaise – og få en velsmagende dijonnaise.

4. Brug generelt sennep som smagsgiver i saucer, dressinger, dip og lignende.

Bähncke Taffel Sennep

Bähncke Grov Sennep

Bähncke Dijon Sennep