Sennep som ingrediens og smagsgiver

Sennep har gjort et stærkt comeback i køkkenet, hvor det er en vigtig ingrediens i madlavningen. Senneppen er både en syrlig og stærk smagsgiver, som passer godt til de oprindelige danske råvarer som grove grøntsager, fisk og kød. Fra Bähncke finder du alle de klassiske sennepsvarianter, som på hver sin måde giver liv til smagsløgene.

Som tilbehør til fiskeretter som torsk, sild og laks. Prøv f.eks. skindstegt torsk med bacon og Bähncke grov sennep.

Som ingrediens i hovedretter, prøv f.eks. braiseret kyllingebryst med rodfrugter, bagt kartoffel og Bähncke Taffel sennep og Arffmann’s sennep.

Mix to sennepper fra Bähncke og få den der fantastiske fornemmelse af både sød og stærk på samme tid. Prøv f.eks. en klassisk dansk opskrift som søde sennepssild.

Som tynd smørelse i sandwiches og burgere eller oven på pålæg som fx. rullepølse, skinke eller ost. Prøv f.eks. ristet rugbrødssandwich med Bähncke Dansk sennep.

Til smørrebrød, prøv f.eks. smørrebrød med steak, sennepsløg og peberrod og Bähncke Taffel sennep.

Som smagsgiver i forretter, prøv f.eks. bagte tomater med flødeost og Bähncke Dijonsennep.